1 pers

Du skal bruge:

1 Wienerschnitzel kalve eller svin

1 dl. rasp

1 dl. hvedemel

1 sammenpisket æg

salt og peber

Olie til stegning

Tilbehør:

1 spsk. Kapers

4-5 stk. små benløse sild

lidt frisk revet peberrod

en skive eller båd af frisk citron

Du skal gøre:

Kødet bankes let med en kødhammer.

Fordel melet ud på en stor tallerken, derefter en med rasp samt lidt salt og peber og en med æg.

Vend først kødet i mel, så det er helt dækket.

Derefter i æg og til sidst i rasp.

Varm olien op i en stor pande og kom kødet på.

Det skal steges i høj varme, men ikke for hårdt, så paneringen brander på.

Kødet skal have 2-3 min. på hver side og så er det færdigt.

Man kan servere det sammen med kogte ærter og Brunsovs/ hurtig sovs Hvidløgs kartoffelbåde