
1 pers
Du skal bruge:
1 Wienerschnitzel kalve eller svin
1 dl. rasp
1 dl. hvedemel
1 sammenpisket æg
salt og peber
Olie til stegning
Tilbehør:
1 spsk. Kapers
4-5 stk. små benløse sild
lidt frisk revet peberrod
en skive eller båd af frisk citron
Du skal gøre:
Kødet bankes let med en kødhammer.
Fordel melet ud på en stor tallerken, derefter en med rasp samt lidt salt og peber og en med æg.
Vend først kødet i mel, så det er helt dækket.
Derefter i æg og til sidst i rasp.
Varm olien op i en stor pande og kom kødet på.
Det skal steges i høj varme, men ikke for hårdt, så paneringen brander på.
Kødet skal have 2-3 min. på hver side og så er det færdigt.
Man kan servere det sammen med kogte ærter og Brunsovs/ hurtig sovs Hvidløgs kartoffelbåde